Nieuwbouw Hakron

2023-04-07

Hakron België bouwt een nieuw hoofdkantoor! Lees er meer over hieronder.

Nieuwbouw Hakron België hoofdkantoor gestart!

Vorig jaar openden we onze 2de vestiging in Wommelgem om Antwerpse projecten ecologischer, sneller en efficiënter te beleveren. Maar nu is ook ons hoofdkantoor aan de beurt, want de huidige vestiging in Roosdaal voldoet niet meer aan onze wensen en ๐—ด๐—ฟ๐—ผ๐—ฒ๐—ถ van het bedrijf.

Gedacht aan een centrale groene ligging met ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฒ๐—น ๐—ฑ๐˜‚๐˜‚๐—ฟ๐˜‡๐—ฎ๐—บ๐—ฒ ๐—บ๐—ผ๐—ด๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ๐—ต๐—ฒ๐—ฑ๐—ฒ๐—ป, ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐—ป๐—ฎ๐—บ๐—ฒ ๐—ฒ๐—ป ๐—บ๐—ผ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ป๐—ฒ ๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ผ๐—บ๐—ด๐—ฒ๐˜ƒ๐—ถ๐—ป๐—ด voor onze collega’s, ๐—ถ๐—ป๐—ป๐—ผ๐˜ƒ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ ๐—น๐—ผ๐—ด๐—ถ๐˜€๐˜๐—ถ๐—ฒ๐—ธ๐—ฒ processen, .. en waar we onze klanten nog beter kunnen ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฑ๐—ถ๐—ฒ๐—ป๐—ฒ๐—ป ๐—ฒ๐—ป ๐—ผ๐—ป๐˜๐˜‡๐—ผ๐—ฟ๐—ด๐—ฒ๐—ป kwamen we uit bij ๐—ง๐˜‚๐—ฏ๐—ถ๐˜‡๐—ฒ ๐—š๐—ฟ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—•๐˜‚๐˜€๐—ถ๐—ป๐—ฒ๐˜€๐˜€ ๐—ฃ๐—ฎ๐—ฟ๐—ธ. 

Vorige week zijn de grondwerken gestart en wij kijken alvast uit naar elke stap in dit proces en naar de verhuis in december.

We houden je ook graag op de hoogte van de ontwikkelingen.