Nederland | verkoop@hakron.be

   
Home Over Hakron Producten Engineering Downloads Hydroseal Nieuws Contact
Online catalogus


prefab winter waterdicht duurzaam beton anker geluid innofix veilig ufo

Catalogus download
download catalogus


Hakron Engineeringnieuws | Hakron presenteert Trelleborg Waterstops 29

Hakron presenteert Trelleborg Waterstops

2015-11-12, Hakron bvba

Hakron vertegenwoordigt zowel in Nederland als België de Trelleborg-producten voor het segment “Cut and Cover Tunnel”. Het waterdichtingspakket wordt door Hakron gepresenteerd in de brochure “Trelleborg elastomeer waterstops”.

Wij Nederlanders hebben altijd een gevecht met het water gehad om “de voeten droog te houden”.  Bij het maken van een waterdichte constructie treden diverse problemen op. Afdichtingsproblemen treden vaak daar op waar betonconstructies te groot zijn om in een keer gestort te worden. Zorgen dat de constructie waterdicht is, is dan ook van het grootste belang voor bouwdelen die blootgesteld worden aan waterdruk, zoals tunnels, sluizen, parkeergarages en aquaducten. Voor deze toepassingen zijn speciale afdichtingen ontwikkeld om waterdichte voegen te garanderen.

Trelleborg Ridderkerk B.V. is een wereldwijd actieve producent van rubber-dilatatieprofielen. Met de ondersteuning vanuit de engineersafdeling van Trelleborg, draagt Hakron zorg voor de advisering, verkoop en on-site begeleiding van primaire en secundaire waterdichtingsproducten zoals Waterstops (binnenliggende-, buitenliggende- en klemvoegenbanden), ACME- en VA-profielen. Ook zogenaamde calamiteitsprofielen zijn onderdeel van het pakket. 

Hakron ontzorgt ook bij het aanbrengen: het vulkaniseren van rubber-voegprofielen kan worden uitgevoerd door dochteronderneming Innofix. Met de advisering en levering door Hakron en dienstverlening van Innofix is de planning goed op elkaar afgestemd en kunt u snel weer doorwerken! 

Tekeningen: voor met name constructeurs en bedrijfsbureaus biedt de afdeling Engineering van Hakron 2D- en/of 3D-CAD-tekeningen uit eigen CAD-bibliotheek en 3D-BIM-objecten aan (engineering@hakron.nl / 0341 -27 88 40).

Download de brochure

Hakron presenteert Trelleborg Waterstops 1


Hakron presenteert Trelleborg Waterstops 2


Eigen vervoer vandaag
ma     di     wo     do     vr

Beurs agenda

■ geen beurzen gevonden.


Laatste nieuws

Hakron Deurne is verhuisd!

Doe mee met de Hakron euro poule!

Doorwerken in de winter

Schenking Kinderkankerfonds


Vacatures

Commercieel medewerker binnendienst Antwerpen

Engineer